Babakocsi geek szülőknek, telefontöltővel

By  | 

A gyakran úton levő, és a gyerekeket fotózó, gyakran posztoló szülőknek néha tényleg gondot jelent, hogy telefonjukat feltöltsék. Ott van a rengeteg cucc, a pelenka. a cumisüveg, stb., ezek után kevesen vállalják be, hogy egy külső aksit is cipeljenek magukkal. Ezt a problémát oldja meg a 4moms Moxi babakocsi, ami beépített generátorainak köszönhetően képes energiával ellátni a telefonokat.

telefontolto-babakocsi_03

 

Az áramot a kerekek termelik, a telefon pedig a babakocsi fogantyúján található USB portba illeszthető, ha fogytán az energia. De a Moxi nemcsak ezért fogja kivívni a technika vívmányai iránt fogékony szülők tetszését: a generátoroknak köszönhetően a LED megvilágítják az utat, és sötétben láthatóbbá teszik a babakocsit. Ráadásul egy alkalmazás segítségével a szülők nyomon követhetik, milyen távot tesznek meg a babakocsival, és azt, is mennyi kalóriát égettek el, amíg tolták.

telefontolto-babakocsi_02

A kocsi háromféle módban használható, ezenkívül praktikus tárolóhelyet biztosít a kulcsoknak, telefonoknak, pénztárcáknak és a pelenkáknak is. Állítható a magassága, hogy mindenkinek kényelmes legyen, igény esetén bevethető napellenzője pedig védi a gyereket a leégéstől. Megbirkózik az egyenetlen tereppel, és flip flopban is könnyen fékezhető, vagyis tudja azt is, amit bármely másik babakocsitól elvárnánk.

telefontolto-babakocsi_01

A geek babakocsi, amivel akár Pokemon vadászatra is indulhatunk, októbertől kapható majd, és 700 dollárba (kb. 200.000 Ft) kerül.