419 cm OLED horizont a 17 milliós szimulátorban

By  | 

A tökéletes otthoni autószimuláort próbálta meg életre kelteni a Vesaro az LG-vel együttműködésben, a Vesaro I Evolve Special Edition Extreme szimulátora ugyanis a végletekig fokozza a vizuális élményt a tesztvezetések során. Az elképesztő látványt az LG 3 darab 55 inch-es ívelt OLED-képernyőjével érik el, ami a Cobra Evolution Pro versenyülésével kombinálva semmihez sem fogható autóversenyzős feelinget produkál.

Vesaro-I-Evolve-Special-Edition-Extreme-3

Az összesen 165 inch-es (~419 cm) panelhez egy Level 4 Extreme PC-s architektúra biztosítja a hátteret két Radeon HD7990 6 GB grafikus kártya kíséretében, az élethű hangzásról pedig a Logitech Z906 THX 5.1-es sorround audiórendszer gondoskodik.

Vesaro-I-Evolve-Special-Edition-Extreme-screens_2

A Vesaro Quad Motion V-Spec 6 inch-es mozgásérzékelő és a Buttkicker Advance Tactile feedback-rendszer szintén a realisztikus összhatást erősíti, éppen ezért a szédülős vezetőknek nem is nagyon ajánlják a kiegészítőt, viszont az autóversenyzés mellett repülőgépes szimulátorokhoz és lövöldözős FPS-játékokhoz is kiválóan használható.

Vesaro-I-Evolve-Special-Edition-Extreme-screens_1

A komplett Vesaro I Evolve Extreme Special Edition szettnek elég borsos ára van, hiszen 45.930£-ért kínálják (~17.31 millió Ft), ám legalább szabadon konfigurálhatóak az egyes összetevői, ha pedig nem futja a profi versenyszimulátorra, a Vesaro I Evolve Special Edition kistestvér is rendelhető 27.716£-ért (~10.44 millió Ft), egy darab 55 inch-es OLED-képernyővel, némileg szerényebb mozgásszenzorral és grafikus teljesítménnyel.

7 hozzászólás

 1. Tomaa

  2014. június 12. csütörtök at 18:17

  ez az igazi szimulátorülés: https://www.youtube.com/watch?v=Ir1PxBfOC6s
  és nem 17 millió…

 2. glazbox

  2014. június 13. péntek at 03:52

  Hello, régen nagyon jók voltatok. Természetesen tökéletesen érthető, hogy próbáljátok a csúcsra járatni a blogo (kat) és nincs rá nagyon idő, de pont az a dilemma nálam az oldal, hogy iszonyatosan tetszik és tetszett még „fiatal” korában is, viszont mostmár idegesít annyira a kevés post és sok reklám, hogy rossz szájízt hagy maga után.

  Nézzétek ez nem baj, csak a legtöbb ilyen cikket az indexre is kiteszik. Ezeknél a kocka szaroknál, meg mittudomén mindent körbejáró fosoknál sokkal excluzivabb luxus cuccokat szedtetek elő, az órákból is nagyon elegem van már.

  SZEDJÉTEK MÁR ÖSSZE MAGATOKAT KURVAÉLETBE

  • Dávid

   2014. június 13. péntek at 10:07

   Szerintem ez most pont az oldalra illő post, nem tudom miért éppen most írod ezt ide. Amúgy meg az órákból sosem elég, de valamilyen szinten tényleg igazad van, mostanában elég kevés újdonság van, és sokszor ugyan az, ami amúgy indexre vagy mobilarénára is kikerül. De ez most épp nem ilyen.

   Az árát tekintve szerintem nevetséges amúgy ez a szimulátor. Már azt sem értem, hogy ki az aki ennyi szereti a szimulátorokat, hogy 17 milliót áldozna rá. Fejenként 60-70 ezer forintért, ha többen vagyunk akár rally autó bérelhető pályával együtt. Persze lehet csak én nem értem meg….de nekem 3 millióért sem kéne

 3. glazbox

  2014. június 13. péntek at 03:54

  Ja és hogy ne legyen harag a shopban vettem ajándékot születésnapjára a barátnőmnek. Szóval tényleg lájk, csak ne kurvuljatok már el ennyire könyörgöm.

  Mi olvasók a barátaitok vagyunk és szeretnénk közösködni a luxus cuccok életérzésében, és a hangfalakból, karórákból és viral-marketingekből már tényleg nagyon elegem van.

  Elapadtak a források?

 4. Androidka

  2014. június 13. péntek at 08:24

  Legjobb szimulátor? És 17 millió forint?

  3db 80″ Luxus csúcstévé 12 millióból megvan, hozzá egy normális hangrendszer 1 millióból megvan, Még egy durvább gép 1 millióból simán kijön, és hozzá egy hidraulikus szék 1-2 millióért.

  17 millióból nagyságrendekkel jobbat lehet kihozni, még akkor is, ha mást bízol meg vele, hogy megépítse, és 17 millióbóa belefér, hogy egy komplett szobát alakítson át valaki.

 5. Hercs

  2014. június 13. péntek at 17:54

  az én fejlesztési ötletem a Képnézegető lenne !!!!

 6. glazbox

  2014. június 13. péntek at 22:51

  Persze, ez pont pazar, de sok olyan cucc van ami inkabb tucat.
  Nehez visszaidezni amugy az is lehet, hogy a 4-5 evvel ezelotti fiatalabb lelkem maskepp elte meg a dolgokat.

  Engem foleg kulonleges targyak, vagy luxus szolgaltatasok, epitmenyek, stb erdekelnenek, korabban sok olyan poszt volt ami a vilag masik felebe kalauzolt persze ezek most sem maradnak el, de valahogy a facebookon, indexen elobb latok mindent itt meg max egy telefon, design kerekpar, modding, vagy egy ora talal be es erosen fontolgatom, h akkor kovessem-e meg a blogot.

  Nem beszelve a pofatlan reklamokrol.