Ölben egerészéshez: Logitech Lapdesk N315

By  | 

Nem tudom ki hogy van vele, de én a mai napig nem tudom megszokni a touchpadet. Ezerszer lassabban, esetlenebbül navigálok vele, mint egy jófajta egérrel, így mindig ott lapul legalább egy kis hordozható verzió a laptoptáskában. Persze ahhoz valami felület is jó lenne azért, de legtöbbször ölbekapva marad a touchpad és az azzal járó töketlenkedés.

A fotelben, függőágyban, babzsákfotelben, kispadon ölbekapós túlmelegedésre, mind laptop, mint nyáron leizzadás fronton remek megoldást kínálnak a különböző hűtő, hőelvezető laptopalátétek, melyeket azt megelőzően nagy könyvvel, vagy tálcával próbáltam helyetesíteni.

Logitech legújabb laptopalátétje a Portable Lapdesk N315 viszont végre az egerezés problémáját is megoljda. Egy repülős kihúzható asztalként előbújó egérpadot kínál on-the-go, ahogy az angol mondaná. Mindemellett természetesen rendelkezik az alapfunkcionalitással, azaz hagyja szellőzni a laptopot és a combonunkat, elvezeti az extra hőt, mindemellett az alsó része jól tapadó, csúszásmentes bevonatot kapott, ami ráadásul mosható, így könnyen tisztán tartható.