Philips Streamium micro Hi-Fi

By  | 

A Philips szakított az unalmas formákkal és bemutatta legújabb SoundSphere hangfalaival felszerelt mikró Hi-Fi párosát (MCi900 és MCD900), mely mind megjelenésében, mind anyagminőségében kiemelkedik kategóriájából. Meghallgatni sajnos nem volt módunkban, de minden bizonnyal hangminőség terén is megállja a helyét a micro Hi-Fi-k között.

A SoundSphere hangfalak érdekessége a 45 fokban felfelé irányított mélyközép, illetve a doboz felett csigaszemként előremeredő magas. A hangfalak között helyett foglaló fejegység házát pedig egy darab aluminium tömbből faragják ki, így igazán masszív, rezonanciamentes a kategóriában szokatlanul jó minőségű házat kapunk.

Mind az MCi900, mind a MCD900 100 wattos zenei teljesíményre van hitelestíve, ott figyel bennük a kihajtható érintőképrnyős vezérlő panel, a CD lejátszó, illetve az USB bemenet. A fekete modell az MCi900 frontján ott a Streamium logo, belül pedig a 160GB-s merevlemez. Zenét szinte bárhonnét streamelhetünk. PC-ről, Mac-ről, NAS meghajtóról, de vezeték nélküli hálózaton elérhető eszközökől is, illetve internet rádió hallgatására is alkalmas. Megjelenés és árcetli egyelőre nem ismert.