Retro TV az LG-től – Nem mind full HD, ami fénylik

By  | 

A CES-en sétálgatva folyamatosan leheletvékony másfél méter képátlóval feszítő 3D LED tévékbe lehetett botlani. De mi van, ha nem kell? Ha nincs szükségünk 3D-re, ha unjuk már a szögletes, lapos formákat és a fekete színtől is kiráz a hideg?

Az LG Serie 1 készülékeivel visszarepülhetünk a jövőbe és feldobhatjuk a nappalit egy igazi retro csemegével. Nyoma sincs full HD-nek, meg lapos képernyőnek, a műanyag narancs házban egy jó öreg 14 collos (36 cm) katódsugaras képcső bújik meg, gyönyörű króm tekerőgombok és lecsavarható lábak, a tetején pedig ott ágaskodik a nyuszifül antenna.

Természetesen nem kütyütemetőből vadászták össze a belső alkatrészeket, így a modern kor vívmányairól sem kell teljesen lemondanunk. Belül egy digitális tuner figyel, kompozit video bemenet a retro videojátékokhoz és természetesen a távirányító is szériatartozék.

És hogy fotelben hátradőlve teljes legyen a ötvenes évekbeli életérzés egy gombnyomással száműzhetjük a színeket, vagy akár megsárgult fotók szépia árnyalataiban is élvezhetjük a Hupikék törpikéket.

Narancs (14SR1EB) és barna (14SR1DB) színekben érkezik, egyelőre csak Koreában, 249 000 vonért (kb. 39 990,- Ft).

Kapcsolódó cucc:

1 hozzászólás

  1. susansuicide

    2011. május 15. vasárnap at 11:43

    mikor lesz Magyarországon kapható?