32.256 darabos a világ legnagyobb puzzle-je

By  | 

Ha az ezer, ötezer, tízezer darabos kirakó és a háromszemélyes sakk sem jelent már kihívást, akkor ideje eggyel feljebb tolni az átugrandó lécet. Ha olyan karácsonyi ajándékot szeretnénk, ami nem csak a fa alatt nyújt szórakozást, hanem egész évben vagy még tovább is kitart, akkor a Ravensburger Guinness rekorder kirakója lesz a tökéletes választás.

Nézzük a paramétereket: már a doboza is félelmetes, a monstre szett egy több mint egy méter magas ládában érkezik és 17 kg súlya miatt egy kétkerekű kiskocsi is jár hozzá! A dobozt kibontva 8 zsákban összesen 32.256 puzzle darabkát találunk.

Kirakásához pedig alapterület is kell gazdagon, hiszen az elkészült mű több mint 10m2-es (5,4 x 1,92m).  Így egy panel félszobájában neki se fussunk. Leginkább céges ajándéknak tudnám elképzelni, hiszen kirakása is igazi fegyelmezett, jól szervezett csapatmunkát követel meg, egy egylégterű iroda falán pedig igazán jól mutat majd Keith Haring műve.

Igen a művészről se feledkezzünk meg, hiszen nem mindegy, hogy mit kell kiraknunk. Keith Haring (Reading, 1958. május 4. – New York, 1990. február 16.) amerikai pop-art művész, performer, aktivista, akinek munkássága nagy hatással volt a 80-as évek New York-i street-art kultúrára. A gigantikus puzzle pedig egy igazi Keith Haring retrospektív, hiszen összesen 32 vidám színes cartoon-t vonultat fel a művész munkáiból. A rajzokon használt színek alacsony száma pedig még inkább megnehezíti az amúgy sem egyszerű feladatot.

A prémium minőségű „Softclick” technológiával készült puzzle darabok kivételesen erősek, strapabíróak, portaszító bevonattal vannak ellátva és tökéletesen illeszkednek (már ha két szomszédos darabbal próálkozunk:)

A 32.256 darabos 10m2-es 17 kg-os Guinness rekorder puzzle már itthon is megvásárolható: a világ legnagyobb kirakója
Árcetli: 82.250,- Ft

1 hozzászólás