Lábbal tekerhető gengszter SUV

By  | 

A négy keréken gördülő luxusirodákba legyen az egy Becker kisbusz vagy egy 800 lóerős vadállat Brabus merci, bármit berendelhetünk, amíg a pénztárcánk bírja: iPad, WiFi, házimozi, játék konzol, óriás kijelzők, tárgyalóasztal, minibár, kávéfőző, a business osztályt és a fogorvosi székeket megszégyenítő módon dönthető és variálható lábtámaszos, süppedős, masszírozós ülések, mac mini, műholdvevő, külső/belső kamerák, hangulatvilágítás, extra hangszigetelés. Gengszter vagy politikus extrák: golyóálló üveg, aknabiztos alváz, defekttűrő gumik, lesötétített üvegek.

A Beckertől rendelhető legújabb extra pedig egy beépíthető  szobabicikli. Nem hiszem el. Szobabringa egy autóba, vagyis a böszme nagy Cadillac Escalade ESV-hez kérhető ez az opció. Sofőr vezet, nagyfőnök hátul PS3-azik vagy számolja a pénzt, a csaja pedig izzad a szobabringán.

Nyilván simán betekerhetne bringával, de az úgy túl egyszerű lenne. Legalább a Cadillac pollenszűrője megvédi a városi szmogtól, ha pedig elfogy a benzin, megfelelő áttételezés mellett akár humán hajtásra is át lehetne kapcsolni vagy hibrid hajtás esetén feltölteni az aksit. Persze nem lehet. Vagy az alvázon egy csapóajtót felnyitva Flintstones meghajtásra lehetne váltani, így akár befuthatnánk munkahelyünkre, miközben egy SUV-ban figyelünk.  Azt hiszem kijelenthetjük, hogy az SUV-ba építető szobabringára való igény még nem érte el a kritikus tömeget…