Mobiliroda egy privát Jet luxusával

By  | 

Amikor az idő pénz, sok pénz, mondjuk negyedmillió dollár (50M Ft) akkor akár meg is érheti a Becker négy keréken gördülő luxusirodája. Kívülről úgy néz ki, mint egy átlagos reptéri transzfer busz, a belseje viszont inkább már egy Gulfstream gyomrára hasonlít.

Az ajtó záródása után megszűnik a külvilág és a forgalom zaja. Sötétített, lefüggönyözött ablakok, hangszigetelt ajtók és karosszéria, 75 000 dollárral felárral golyóálló üvegekkel, páncélozva is kérhetjük.

A teljes elszigetelés funkciót választva egy szélesvásznú 82 cm-es LCD képernyő marad az ablakunk a külvilág felé, ha éppen nem a szériatartozék PC-n internetezünk. Ha kedvünk tartja átkapcsolhatunk külső kameranézetbe és figyelhetjük az autópályán zajló előzéseket, vagy GPS módban ránézhetünk a térképre, hogy merre járunk, milyen messze vagyunk úticélunktól.

A business osztályénál fényűzőbb bőrfotelek elektromosan kihajtható lábtartóit egy kezdő fogorvos is megirigyelné. A fotelből felállva, felegyenesedve 180 cm-es magasságig nem ütközünk akadályokba, kivéve ha plafonból lehajtjuk a másik 82-es képernyőt, amin DVD-t nézhetünk vagy akár PS2-őzhetünk, ha az Excel táblákkal már végeztünk.

Olyan alapeszközöket, mint a telefon, fax vagy a 11 hangsugárzós high-end hifi rendszer már nem is említünk.