Lamborghini BMC impec: luxuskétkerekű egy autó áráért

By  | 

Múlt héten nemcsak a Lamborghini Urus, az olasz autólegenda első SUV-jának érkezését erősítették meg pár fotóval és tényadattal, hanem egy országúti kétkerekűt is bemutattak a milánói design héten. A svájci BMc csúcsmodellje az Impec érdemelte ki a harcoló bika logót és az ezzel járó optikai tuningot. Az überbringa jelenleg a milánói Brian&Barry bemutató teremben  tekinthető meg.

A BMc impec alapból sem jön olcsón: a szénszálas bringa árcetlije 6.500-10.000 euró között mozog felszereltség, extrák függvényében, de az olasz bika felértékelő erejét még így is bőven megérezni, az impec esetében ez kétszeres szorzót jelent. A Lamborghini BMC impecből 30 db-os limitált széria készül és 20 ezer juró kicsengetése után tekerhetünk haza a narancssárga-fekete gépállattal.

6 millió forint nem kevés egy bicikliért, de megnyugtatásul közöljük, hogy ezzel sem sikerült bekerülniük a világ 10 legdrágább kerékpárja közé. Ha egy környezettudatos Aventador LP-700 tulajdonos Föld napján mégis otthon hagyná a benzinzabálót, akkor az egyedi BMc impec valóban stílusos megjelenést fog biztosítani Critical Mass-on, sőt a pillekönnyű szénszálas bringát kevésbé kigyúrt vállalkozók is fejük fölé emelhetik derékbecsípődés kockázata nélkül.

A svájci precizitással, „zero-error” minőségbiztosítás mellett összepattintott szénszálas bicikli a Shimano elektronikus vezérlésű Dura-Ace Di2 váltószettjét kapta. A többi extra leginkább anyaghasználatra és dizájnra korlátozódik. Kézzel varrt bőr nyereg és markolatborítás, Aventador narancssárgára fújt díszítőelemek, szintén szénszálas kerekek.

Akinek pedig ez sem lenne elég, rendeljen szobabringát a Lamborghini Urus-ba!

3 hozzászólás