Keret nélküli TV-k az LG-től

By  | 

A Full HD (1920 x 1080)  LG SL8000 és SL8500 tévék különlegessége, hogy nem rendelkeznek hagyományos értelemben vett kerettel, hiszen a tükörsima képernyő és a keret egyetlen, sík felületet képeznek. A készülékek elegáns megjelenését a finoman lekerekített szélek és a magasfényű borítás teszik elegánsabbá és látványosabbá. Mindkét Full HD felbontású készüléket TruMotion 200Hz technológiával látta el a gyártó, így az automatikusan vezérelt háttérvilágítással megjelenített képeken a mozgás tiszta és természetes. A Full HD 200Hz-es technológia révén a TV képfrissítési válaszideje 2 ms-re csökkent, így a gyors mozgásos jeletek nem csíkozódnak, és nem mosódnak el. Az élethű képalkotást segíti a 150 000:1 dinamikus kontrasztarány is.

Az új tévék Bluetooth kapcsolatot biztosítanak a szinkronizálható elektronikai készülékekkel, így akár mobiltelefonról is képesek zenét lejátszani, vagy fényképeket megjeleníteni. A Bluetooth ezen felül lehetővé teszi, hogy a júzerek vezeték nélküli fejhallgatón kövessék a tévéműsorokat, filmeket és játékokat. Az SL8000 és SL8500 multimédiás funkciói révén külső winyó vagy pendrive is felcuppantható a  készülékre, sőt ezek a TV-k megbírkóznak a JPEG-, MP3- és HD DivX-fájlokkal is.
Az LG legújabb televíziói rendelkeznek a gyártó saját fejlesztésű  ”Smart Energy Saving Plus” technológiájával, amely lehetővé  teszi a hagyományos LCD tévékhez képest a lényegesen alacsonyabb energiafogyasztást, így kímélik a környezetet. Az optimális energiafogyasztás eléréséhez nélkülözhetetlen az Intelligens Adaptív Fényérzékelő technológia, amely 4096 lépésből álló algoritmussal elemzi a környezet fényerejét, és ahhoz igazítja a képbeállításokat, illetve a háttérvilágítást. A technológia a háttérvilágítás intelligens szabályozásával csökkenti a készülék energiafogyasztását, valamint a képbeállításokat a jobb minőségű és kontrasztosabb megjelenítéshez igazítja és ezáltal a szemet is kevésbé terhelik. Árcetli: 209 000,- Ft-tól.