iPad joystick

By  | 

Az iPhone óta minden az érintőképernyőről szól, egyujjas scrollozós, két ujjas zoomolós, ötujjas szívrobbantó technika, meg a sok ujjas virtuális billentyűzet, igazi gombokat látni sem akarunk legfeljebb az on/off-ot. De mi van, ha flippergépen, joystick gyilkos C-64 gámákon és lerombolhatatlan kocsmai arcade-on, Pac-Man-on nőttünk fel? Biztos kielégíti az iPad törékeny glossy LED kijelzőjének érzéki taperolása a keményvonalas Space Invaders generációt? Nyilván nem.

Ezt a ThinkGeekes skacok is remekül felismerték, így január végétől előrendelhető a megoldás, a céleszköz, a Joystick-IT. A teljesen mechanikus tapandókorongos mini alu-joy működik minden olyan játékkal, appal, mely rendelkezik a képernyő sarkában lapuló négyirányú controllpaddal. A joyt ennek közepére felcuppantjuk és onnantól ujjbegyeink helyett a kar rángatásával adhatjuk az impulzusokat a touchscreennek.

A gyártó ígéri, hogy rendeltetésszerű használat esetén a kijelzőben nem tesz kárt, annak élettartamát nem rövidíti meg. Árcetli: $25 (5 490,- Ft). Előrendelhető. Videó a tovább után!