Ear Force PX5 gaming headset – Konzolirányítás több csatornán

By  | 


[CES2011] A Turtle Beach új zászlóstermékével, az Ear Force PX5 wireless fejhallgatóval vág neki az idei CES-nek Vegasban. Speciálisan a Sony PlayStation 3-ra hegyezték ki a működését, de különösebb probléma nélkül használhatjuk az Xbox 360-ashoz, vagy más audio eszközhöz. A 7.1-es Dolby sorround 360 fokos hangzás meg se kottyan neki, ráadásul kettős hangcsatornát alkalmaz egyszerre: az egyiken jön a sorrund effekt, a másikon pedig Bluetooth-kapcsolatban leszünk képesek kommunkálni játék közben, például a PlayStation Network-ön csetelhetünk. A Dynamic Chat Boost funkció is új a többi fejhallgatóhoz képest, a háttérben folyó csetelők hangját is szoftveresen feljavítja a PX5 attól függően, hogy halkul vagy hangosodik a játék alapzaja.

Összesen 18 előre beállítható és variálható preset-tel rendelkezik, a beépített DSP chip pedig eléggé jó teljesítményt produkál ahhoz, hogy egyszerre használjuk többféle funkcióra. Például Bluetooth-on keresztül képes a vevőegység mobiltelefonhívást fogadni, audió stream-eket hallgatni, vagy éppen real-time hangot torzítani (Voice Morphing), azaz egyedi hangszín beállításával is megkülönböztethetjük magunkat a játékban, lehetünk mély baritonon dörmögő szörny vagy irritálóan fejhangon sípoló zombi.

Egyes hangparancsokat előre felvehetünk és elmenthetünk, és automatizálhatjuk azokat egy szoftver segítségével, így egy pár perces kávé vagy cigi-szünetre nyugodtan kiugorhatunk, kérdés, hogy a játékfőhős mennyire veszi önállóan az akadályokat. Valamikor tavasszal esedékes a megjelenése 249.95$-ös ár mellett (~53.000 Ft), így nem sokkal olcsóbb, mint egy komplett PS3 vagy Xbox 360 alapgép.

1 hozzászólás