Fogadj örökbe tigrist, jegesmedvét, pandát!

By  | 

Ha még nem tudod, mit ajándékozz természetbarát családtagjaidnak, ismerőseidnek, ügyfeleidnek, munkatársaidnak vagy kedvesednek, tegyél jót Karácsonykor, próbáld ki az örökbefogadást! A névre szóló örökbefogadói oklevél és a kedves plüssállat kis helyen elfér, nem kér enni, nem rágja szét a papucsot, mégis személyes ajándék, aminek még a természet is örül.

Az újdonsült nevelőszülő adományával ugyanis támogatja a WWF munkáját, és hozzájárul a veszélyeztetett állatfajok megmentéséért vívott harchoz.
Még mindig nem késő! Mi péntek 14 órakor rendeltük egy szerkesztőségi jegesmedvebocsot és ma délelőtt 11 körül érkezett meg vele a DHL. Akinek ennél sürgősebb átveheti a WWF raktárában, ha minden igaz. Az aktuális kínálat:

Hontalan jegesmedve örökbefogadó szülőt keres! Otthonunk olvadófélben van. Adj esélyt nekünk a túlélésre! Fogadj örökbe egyet közülünk és segíts hogy megmeneküljünk a kihalástól. A WWF cserébe megajándékoz Téged egy élethű plüss jegesmedvével és egy névre szóló oklevéllel.

Jóravaló pandamackó nagylelkű nevelőszülőt keres! Kérlek segíts, hogy végre lekerülhessek a veszélyeztetett állatok vörös listájáról. Fogadj el, légy a nevelőszülőm! Viszonzásul különleges plüss pandamackót kapsz a WWF-től, ami nagyon hasonlít rám.

Vásott tigriskölyök örökbefogadó szülőt keres! Ma már mindösszesen négyszázötvenen portyázunk élőhelyünkön, Oroszország távol-keleti erdőségeiben. Ha örökbe fogadsz, sokat segítesz a WWF-nek, hogy megmentse élőhelyeinket, és ezzel esélyt adjon nekem és társaimnak a túlélésre.