Dell Zino HD – színes PC-kről álmodom

By  | 

A Dell már 2-3 éve hadat üzent a számítógépek szürkeségének és mind méretcsökkentésben, mind designban odatette magát, gondoljunk csak a tavaly bemutatott Hybrid-re.

A most megjelent 20×20 cm-es 9 cm magas mini házakban meglepően erős gépek bújnak meg, melyeket a vendégek elől sem kell rejtegetnünk, a Dell a nappaliba, kirakatba helyezhető házi-mozi PC-nek szánja őket, melyekt apró méretük ellenére a full HD videókkal is simán megbírkóznak. 

A Dell Inspiron Zino HD hét választható színben és három, dizájnerek (Derek Welch, Mike Ming, Brittany Waldner) által megálmodott csomagolásban érkezik. Bevállalhatjuk valamelyik extrémebb elhajlást is, de ha a diszkrétebb megjelenést kedveljük, akkor a zongoralakk fekete bármely Hi-Fi / TV mellett megállja helyét a nappaliban. A HDMI kimenet alap, a Blu-ray meghajtó extraként választható.


Az 1,6Mhz-es Athlon procis, 2GB RAM-os, integrált ATI videókártyás alapkonfig már $229-ért (42 990,- Ft) elérhető, azonban mindent beixelve az extralistán $1175-ért (215 900,- Ft), egy igazán versenyképes gépet építhetünk, amibe már a következők is beleférnek: 1,8 MHz AMD Dual Core Athlon Neo X2 proci, 8 GB RAM, 1 TB HDD, dedikált ATI Radeon HD 4330 512 MB videókártya, Blu-ray combo, 23"-os monitor, 5.1 hangrendszer.