Bluetooth karaoke fánk

By  | 

A karaoke nálunk kevésbé, az USA-ban és főleg Ázsiában annál népszerűbb műfaj, így nem véletlen, hogy az amerikai gyártó első körben Hong Kongban és Makaón fogja piacra dobni az első vállalható kinézetű karaoke gépet.

karaoke_bluetooth_singing_machine_bluetooth_01

A hasonló célra tervezett szerkezetek általában úgy néznek ki, mintha Szintiboy töltené be a lead designer pozíciót az adott cégnél, legfeljebb egy eldugott kocsmában állnák meg a helyüket, otthon a nappaliban semmiképpen. A Singing Machine legújabb karaoke gépe viszont teljesen rendben van, üzemen kívül sem kell takargatni.

karaoke_bluetooth_singing_machine_bluetooth_03

A nagy fánk egy 2.1-es térhangzást szimuláló hangszóró szettet tartalmaz. A meglepő formatervet kapott mikrofon, ami a közepén lévő kis érintőgombnak köszönhetően egyben távirányítóként is funkcionál, Bluetooth-on keresztül tartja a kapcsolatot a központi egységgel. A TV-hez HDMI kapcsolat vezet, míg a felhőből Wi-Fi-n keresztül szippanthatjuk le az aktuális karaoke videót, feltéve ha rendelkezünk a megfelelő előfizetéssel.

karaoke_bluetooth_singing_machine_bluetooth_04

Aki nem szeretne énekelni Blueetooth hangszórként is használhatja a készüléket, bármilyen mobilról, tabletről vezérelhetjük, illetve streamelve egyszerűen megszólaltathatjuk, az azokon tárolt zenéinket. Karácsonyi szezonra érkezik $299 körüli árcetlivel (kb. 65.000 Ft). Videó: