iConvert-tel az iPad még a papírt is megeszi

By  | 

Egy szkenner manapság már nem számít eget rengető újdonságnak, egy iPad-re specializált változat már esetleg. A Brookstone lapolvasója, az iConvert felfogható egy iPad-dokkolónak is, ugyanúgy be lehet illeszteni a tabletet egy foglalatba, csak éppen nem energiával látja el, hanem digitalizására váró dokumentumokkal és képanyagokkal.

A scanner elején található adagolóba az 5 cm-es szélességűtől a 21 centis A4-es méretű lapig bármit behelyezhetünk, azt az iConvert nyomban átpréseli magán, eközben az anyagot egy 300dpi-s felbontású jpeg-képfájlként elmenti, és gombnyomásra szépen beteszi az iPad fotómappájába, mindehhez csak az ingyenes iConvert Scan nevű iOS-alkalmazást kell csak letölteni az App Store-ból. Még azt a jópofa funkciót is tudja a lapolvasó, hogy scan-elés közben megjeleníti az előnézetet az iPad képernyőjén, olyan mintha a papír szó szerint átmászna a digitális felületre.

Nyugták, régi fotók, rajzok vagy komplett jegyzetek is könnyen átörökíthetőek iPad-re és iPad 2-re, így a gyártó szerint ez a szolgáltatás 150 dollárt bőven megér (~35.000 Ft). iPad természetesen nem jár hozzá.

A tovább mögötti videón megleshető az iConvert. Nem túl bonyolult használata.

2 hozzászólás