3D segg-szkenner választja ki a tökéletes farmert

By  | 

Ruhát vásárolni alapvetően rossz. Unalmas, felesleges időtöltés a tömegben. Bár ezzel a hölgyek nem biztos, hogy teljes mértékben egyetértenek. Az egész ruhaszerzési folyamat legrosszabb része pedig kétségtelenül a próbálás. Talán ez az a rész, amibe a tizedik farmer felpróbálása után talán még a nők is bele tudnak fáradni.

farmer

Ha valós a probléma, akkor viszont itt a megoldás, a 3D segg-szkenner. A próbafülke méretű, de nyitott és átlátszó boxba belépve a gép 10 másodperc alatt felméri a testi adottságokat és a masszív adatbázis alapján kidobja a vásárló paramétereire leginkább passzoló farmereket márka, fazon, méret és ár szerinti bontásban. Ha jól kalkulált a mesterséges intelligencia, akkor 12 helyett lehet, hogy megússzuk a top3 farmer felpróbálásával.

dtlumacki_fitting_reg01.JPG

Hogyan működik? A szerkezet 10 mp alatt 200.000 méretet vesz rólunk, testünk különböző pontjairól. A letapogatáshoz rádióhullámokat használ. A PR szerint a rádióhullámok intenzitása mindössze egy mobilhívás során keletkező mennyiség ezredrészének felel meg. A gép elvileg a bőr nedvességtartalmát érzékeli, így nem kell levetkőzni, csak a magassarkútól kell megszabadulni, hogy magasságérzékelő nehogy bekavarjon.  A fájdalommentes letapogatás után egy kártyára nyomtatott vonalkód formájában kapjuk meg a méreteinket. A kártyát az üzletben lévő terminálon lecsippantva a képernyőn azonnal megjelennek a számunkra ajánlott márkák, fazonok.

032212scan-JC2_1340859a

Az első Me-Ality „próbafülkéket” már telepítették is a Bloomingdale new-yorki üzleteinek többségébe, egyelőre csak a női osztályon. Az első tesztvásárló újságíró hölgyek áradoztak, hogy mind a 7 farmer, amit a gép dobott valóban tökéletesen állt rajtuk. Egyébként elég egyszer besétálni és egy gyors scannelés után megszerezni a testi adottságainkat rejtő vonalkódot, utána már otthonról a Bloomingdale webáruházból is rendelhetünk rizikómentesen, felpróbálás nélkül a több mint 150 márkát felvonultató kínálatból.

Me-Ality Shop List-Optimized

3 hozzászólás