Átlőtt mellkas jelmez v3.0

By  | 

Az okostelefonoknak, tableteknek, hordozható kijelzőknek és kameráknak köszönhetően semmi sem gátolja meg a kreatív anyukát, vagy az elvetemült házibarkács apukát abban, hogy a széttépett, művérrel, ketchupppal gazdagon átitatott pólón tátongó lyukon kikandikáló tablet képernyőjére vetítse a gyermeke mögötti élőképet és így farsangi zsűrit a hitech tátongó gyomor látványával sokkolja.

Az első hasonló sufni tuning gyomorforgató jelmez 2009-ben készült el, akkor iPad hiányában egy hordozható DVD lejátszó LCD képernyőjét használta a szakember. Aztán tavaly Halloweenkor ugyanaz két darab iPad felhasználásával tovább fokozva: a véres lyuggatott póló alá hátulra és előre is egy-egy iPad, majd a FaceTime chat indítása mindkettőn, így szemből és hátulról is azt az érzetet kelti a YouTube-on 3 milliós nézettségre felkúszott jelmez, mintha egy lyuk tátongana az alany gyomrában, amin simán átnézhetünk.

Aztán idén 2012-ben még egyel magasabb szintre lépett a dolog (bár az élőképes megoldás mégiscsak hiányzik). Az otthoni barkácsolt megoldások után megindult a szívműtét póló ipari sorozatgyártása. Lyukas pólók közül válogathatunk, melyekhez különböző nyílt seb animációkat tölthetünk le, amelyek már nem csak iPad-en, hanem minden Androidos tableten és mobilon is futnak. A telónkat magunknak felragasztani a póló belsejére, azonban a legnépszerűbb nyílt mellkasi seb mögött ütemesen dobogó szív esetében egy pólóra vagy a testünkre applikálható latex mobiltartót is kapunk a pólóhoz.

További véres cuccok: