7 csillagos luxuslibegők Szingapúr felett

By  | 

A világ első 7 csillagos VIP-libegője Szingapúrban debütált október közepén. A mindenféle luxussal felszerelt kocsik Szingapúr két legszebb földrajzi nevezetességét, a Faber-hegyet és a Sentasa-szigetet kötik össze.

A díszítőelemekkel igazán nem spóroltak: az egész fülke metál -króm borítású és LED-es fényárban úszik, a belső pedig tele van rakva csillogó Swarovski-kristályokkal, no és persze a változatosság kedvéért a padló is csupa kristályüveglapból áll.

Összesen 8 ember fér be egy kocsiba, valamint a mozgássérültek és a babakocsik számára is akadálymentesen van kialakítva a belépés, de konkrétan a VIP-fülkében 4 ember számára akad süppedő fekete bőrfotel is. Asztalok is kihúzhatóak, ha épp vacsizni támad kedve a látogatóknak a közel 360 fokos panoráma élvezete közben.

Összesen 67 kocsit helyeznek üzembe a szingapúri kikötő felett, és bár konkrét jegyárakról még nincs infónk, de a fizetőképes kereslettel sok gondjuk nem lehet, ugyanis látogatottságban rekordévet tudhatnak maguk mögött, csak tavaly december óta 7,6 millió turista látogatta meg ezt a kis miniállamot, év végére pedig 12,5 milliós turistaszámot prognosztizálnak.