59 perces turbómosás gőzzel, NFC-s öndiagnózissal

By  | 

Nem tudod eldönteni, hogy a gyors, de nem túl alapos programot válaszd, vagy késő estig virrassz, amíg a mosógép végez a mosással? Ezzel nem vagy egyedül, hiszen az LG felmérése szerint a felhasználók 71 százaléka este hét óra után mossa ruháit. Nem meglepő, hogy sokan „gyors”, 15-30 percig tartó mosási programokat választanak egy hosszú munkanap után. Ezek a programok ugyan hamar végeznek, viszont a mosási eredmény sokszor nem kielégítő.

LG-Truesteam

TurboWash

Az LG legújabb, F14U1JBS6 mosógépe számos korábbi problémádra kínál megoldást. Az LG mosógépének hatékony és alapos gyorsmosó funkciója, a TurboWash akár 59 perc alatt tisztára mossa ruhákat (a gépen a leggyorsabb program egyébként 14 perces). Egyik titka, hogy a Jet Spray befúvó rendszere a mosási ciklus végén hozzávetőlegesen 120 másodpercig permetez tiszta vizet a ruhákra, így 40 százalékkal csökkenti a mosáshoz felhasznált vízmennyiséget. A kimagaslóan energiahatékony készülék az A+++-40% energiaosztályba tartozik, így nem csak a vízmennyiségen, hanem az energiafelhasználáson is spórolhatunk. A már jól ismert 6 motion technológia hat különböző dobmozgást foglal magába – ezeknek köszönhetően a mosási hatékonyság kiemelkedően jó, és még a kényes ruhákat is a kézi mosáshoz hasonló gyengédséggel kezeli.

gozmosogep

Öblítő helyett gőz!

A 100% gőzzel történő öblítés a lehető leghigiénikusabb módszer, amely még a babák érzékeny bőrét sem irritálja, ráadásul bizonyítottan eltávolítja az allergének 99,9%-át. A gőzfrissítés funkcióval könnyedén frissítheted fel azokat a ruháidat, amelyeknek nincs szükségük alapos mosásra. A ruhák szálai 20 perc alatt kisimulnak, a gyűrődések vasalás nélkül eltűnnek, a kellemetlen szagok elillannak. Maga a gőz, amikor képződik akkor 100 fokos, viszont a dobban 50-60 fok közötti hőmérséklet van ilyenkor, így kényes ruhákhoz nem, de bulitól cigifüstös ingek, farmerek, pamut holmik frissítésére kiváló.

Öndiagnózis

Az intelligens mosógép vészhelyzetben sem hagy cserben: ha bármilyen problémát tapasztalunk a működésével kapcsolatban, akkor az okostelefonunkat nem feltétlenül a szerelő hívására kell, hogy használjuk, hanem a mosógéphez érintve NFC-n keresztül beazonosíthatjuk a problémát. Az NFC-s öndiagnózishoz az LG Smart Laundry app-ra lesz szükségünk, ami egyszerűen azonosítani tudja a géppel kapcsolatos problémákat, sőt, olyan esetekre is felhívja a figyelmet, ha szünetel a vízellátás vagy eltömődött a vízelvezető cső.

LG_F14U1JBS4_mosogep_NFC

Letölthető mosóprogramok

Szintén a Smart Laundry appal és az NFC képes okostelefonunkkal újabb mosóprogramokkal bővíthetjük a gép képességeit, melyek az NFC Tag On jelhez érintve egyszerűen letölthetők és telepíthetők.

LG_F14U1JBS4_mosogep_03b

Design + Árcetli

A mosógépet ráadásul áramvonalas megjelenésével, fehér LED kijelzőjével 2015-ben IF dizájn díjjal tüntették ki, miután elismert, független szakemberek tetszését is elnyerte. A design díjas mosógép ajánlott fogyasztói ára masszív 289.000 forint.