Twitteres ruhában villogott Nicole Scherzinger

By  | 

Sportruházatoknál és pár öltözködési kiegészítőnél már kezd elterjedni az a trend, hogy effektíve magunkon viseljük a technológiai újdonságokat, de elegánsabb estélyi ruhákon és a „high fashion” szegmensben ez még nem igazán jött divatba, ezen az ügyön próbált meg lendíteni egyet Nicole Scherzinger ex-Pussycat Dolls énekesnő, amikor is az Everything Everywhere (EE) által szervezett 4G-s hálózatot promotáló rendezvényen egy Twitter-dresszben jelent meg a vörös szőnyegen.

A londoni Battersea Power Station-nél lezajlott promóciós eseményhez az énekesnő ruhakölteményét külön ebből az alkalomból tervezte a Cute Circuit, akik már korábban is világító öltözékekkel rukkoltak elő, ez esetben 2000 LED-diódával turbóztak fel egy estélyi ruhát, de persze jutott hely még 500 darab Swarovski-kristálynak is.

A LED-lámpák élőben vetítették ki az énekesnő (nem mellesleg brit X-Faktor zsűritag) 2 és fél milliónyi twitteres követőinek a tweet-jeit, amennyiben az @EE-t is beírták a címzetthez, vagy pedig  beszúrták a #tweetthedress hashtag-et. Természetesen egy 4G-s egység is el volt rejtve a ruha alatt, anélkül csak simán egy offline LED-es reklámtáblaként lehetne villogni vele. Videó a tovább után!