Őszi, téli pufidzseki trend 2012-2013

By  | 

Október 23-ig kitartó vénasszonyok nyara és ilyen bomba idő, mint a hosszúhétvégén már régen volt, viszont ha tetszik, ha nem, közeledik a hideg, egy hét múlva beüt a fagy, ideje álig begombolkozni és az a nem mindegy, hogy mibe. Nézzük az idei 2012/2013 téli kollekciót!

Nem csak a hideg, hanem a szeretethiány ellen is védekezhetünk Si Chan dizájner Hug me! pufi dzsekijével, mely öt pár kézzel öleli körbe viselőjét. A termodzseki és a belőle áradó gondviselés érzete nem jön olcsón. 800 fontért (280.000 Ft) lehet a miénk a dizájnerkabát.

Ha ennél is zordabbra fordul az idő, netán a sípálya felé vesszük az irányt, jól jöhet a Luisaviaroma.com-ról berendelhető teljes arcra is záró, kapucnijában integrált szellőztetővel és napszemüveggel rendelkező pufidzseki. Az extrém tollkabátokat egyébként az olasz Comei & Co forgalmazza és az Ai Riders On the Storm márkanév alatt futnak.

Nemcsak menő légy- vagy alienfejünk lesz, ha teljesen felhúzzuk a zipzárt, de a fejünkön, arcunkon, fülükön keresztül sem párologtatunk és nem veszítünk értékes testhőmérsékletünkből, csak a böfögéssel vigyázzunk, mert könnyen hányás lehet a vége. Bankrabláshoz is tökéletes, bár aki simán ki tudja csengeti a $424-t (102.800 Ft) a felszerelésre, annak nem biztos, hogy pénzintézetet kell látogatnia. Női és férfi verzióban is.

További extrém puffidzseki fotók Facebook galériában

1 hozzászólás