Áprilisi kütyütréfák: 3D monokli, mini Apple Store, vibrátoros esernyő

By  | 

A mai jeles nap alkalmából a dizájnerek, termékfejlesztők és kreatívok fantáziája a szokottnál is jobban elszabadul és előkerülnek a fiókból a személyes kedvenc, de a menedzsment által már korábban többször elvetett koncepciók, mint a DVD visszatekerő és társai.

A szerkesztőségi kedvenc, a mai abszolút befutó a Toshiba Spectacle 3D. Az egyszemes 3D szemüveg, a hiperrealisztikus élményt nyújtó világelső 3D monokli. Jelentős, akár 2-3x  mélyebb térérzet, durvább mintha két szemmel néznéd. Elérhető kék vagy piros lencsével. A dobozban egy kis pánt és védőtasak kiegészítő is található. Azonban soha ne tegyünk mindkét szemünkbe egyszerre egyet-egyet, mert a 3D-t még egyszer 3D-be konvertálja ami egy idő után végtelen hurkot képez, a jelenség viszont rendkívül kellemetlen mellékhatásokkal járhat. A 3D monoklihoz a Toshiba egy kis teaser videót is készített, mely megtekinthető a tovább után.

Második helyezett a mini Lego / Playmobil Apple Store, óvodáskorú Steve Jobs wannabeknek vagy felnőtt Apple fanoknak. Az útmutató alapján a kockákból kétszintes Apple bolt építhető, melyhez közel 60 kiegészítő és figura jár, köztük maga Steve Jobs mini hasonmása. A legjobb feature pedig, hogy az emelet lévő előadóba, ahol Steve tartja az aktuális Keynote prezentációt, igazi iPhone-unkat pattinthatjuk be a plazma TV, projektor helyére.

Futottak még kategória a Babeland online szexáruház legújabb portékája a Vibrella. A sikítórózsaszín esernyő a ráhulló esőcseppek mozgási energiáját elnyelve töltődik, energiát gyűjt. Hazaérve pedig az esernyő nyele kipattintható és vibrátorként használható, mely teljes valójában továbbítja a tavaszi esőcseppek természetes vibrációt tulajdonosának. Vízálló, mosogatógépben mosható.

Toshiba 3D monokli és mini Apple Store videók a tovább után!