A TAG Heuer luxusmobilja napfénnyel töltődik

By  | 

 

meridiistinfinite

A TAG Heuer még 2008-ban rukkolt elő az első mobiltelefonjával, a 6.200$-ba kerülő Meridiist luxusmobillal (~1.37 millió Ft), és nagyon úgy tűnik, hogy a prémium karóráiról ismert svájci cég folytatni kívánja ezt a termékvonalat.

tag_heuer_meridiist_infinite-2

Az új Meridiist Infinite mobil a külsejét tekintve az előző modell egyenes folytatásának tűnik, ám rendelkezik egy innovatív extrával, ami még semelyik mai okostelefonban sem igazán terjedt el, ez pedig a beépített átlátszó napelemréteg.

TAG_HEUER_03

Az egyedülálló napelemes megoldás a Sunpartner Technologies úgynevezett Wysips technológiájára épül, amit a zafírkristályos üvegborítás és a 2.4 inches, 240 x 320 pixeles felbontású LCD képernyő közé tudtak bepasszírozni.

meridiistinfinite-1

A fotocellás felépítésű napelemréteg a természetes és a mesterséges fényt is képes begyűjteni és ezzel úgy tudjuk folyamatosan tölteni az akkumulátorát, hogy elviekben legalábbis örökké standy-by állapotban tudhatjuk a telefont, már ha meghatározott időszakokban kitesszük napozni.

TAG_Heuer_meridiist_02

 

Az 5-ös fokozatú titánból, szénszálból és gumiból készült Meridiist Infinite limitált példányszámban fog megjelenni valamikor idén júliusban, mindössze 1911 darab készül belőle, ára pedig az előzetes infók szerint a 7.000$-t fogja verdesni (~1.54 millió Ft).

2 hozzászólás