419 cm OLED horizont a 17 milliós szimulátorban

By  | 

A tökéletes otthoni autószimuláort próbálta meg életre kelteni a Vesaro az LG-vel együttműködésben, a Vesaro I Evolve Special Edition Extreme szimulátora ugyanis a végletekig fokozza a vizuális élményt a tesztvezetések során. Az elképesztő látványt az LG 3 darab 55 inch-es ívelt OLED-képernyőjével érik el, ami a Cobra Evolution Pro versenyülésével kombinálva semmihez sem fogható autóversenyzős feelinget produkál.

Vesaro-I-Evolve-Special-Edition-Extreme-3

Az összesen 165 inch-es (~419 cm) panelhez egy Level 4 Extreme PC-s architektúra biztosítja a hátteret két Radeon HD7990 6 GB grafikus kártya kíséretében, az élethű hangzásról pedig a Logitech Z906 THX 5.1-es sorround audiórendszer gondoskodik.

Vesaro-I-Evolve-Special-Edition-Extreme-screens_2

A Vesaro Quad Motion V-Spec 6 inch-es mozgásérzékelő és a Buttkicker Advance Tactile feedback-rendszer szintén a realisztikus összhatást erősíti, éppen ezért a szédülős vezetőknek nem is nagyon ajánlják a kiegészítőt, viszont az autóversenyzés mellett repülőgépes szimulátorokhoz és lövöldözős FPS-játékokhoz is kiválóan használható.

Vesaro-I-Evolve-Special-Edition-Extreme-screens_1

A komplett Vesaro I Evolve Extreme Special Edition szettnek elég borsos ára van, hiszen 45.930£-ért kínálják (~17.31 millió Ft), ám legalább szabadon konfigurálhatóak az egyes összetevői, ha pedig nem futja a profi versenyszimulátorra, a Vesaro I Evolve Special Edition kistestvér is rendelhető 27.716£-ért (~10.44 millió Ft), egy darab 55 inch-es OLED-képernyővel, némileg szerényebb mozgásszenzorral és grafikus teljesítménnyel.

7 hozzászólás