Boombox hátizsák

By  | 

solid_gray3

Az eindhoveni Solid Gray cég alkotása a Bass-Pack, ami első ránézésre a legkevésbé sem tűnik hátitáskának, pedig egy mélynyomót és egy surround szetthez is elegendő mennyiségű kisebb beépített hangszóróval érkezik.

solid_gray4

Borítása polipropilén, azon belül is blokk kopolimer alapanyagú, ez magyarázza, hogy könnyű súlyú (mindössze 1150 grammos), mégis rendkívül tartós konstrukcióról van szó, a gyártó szerint legalábbis még milliónyi nyitogatást is kibír gyűrődés és törés nélkül.

bass-pack2

Az 50*32*20 centis dimenziókkal bíró hátitáska dizájnját leginkább a természetből lesték el, rovarok és egyéb kitines/páncélos állatoknál látni hasonló kagylóhéjszerű formákat, szóval ne lepődjünk meg, ha ezt viselve lekagylóznak vagy leteknősöznek minket az utcán. Ha mégis így történne durrantsunk oda nekik egy kis mélyhangkiemeléssel.

solid_gray

Az alumínium-szegecsekkel rögzített, hajlítható borítás alatt EPDM-habszivacsréteget találunk, ez kellően védi a táska tartalmát a külső behatásoktól, és viszonylag sok minden pakolható bele, 15 literes űrtartalma egy tabletet vagy akár egy 15,6″-os laptopot is simán befogad.
Viszonylag jól tűri az esőt is, de ha nagyon féltjük a beázástól egy-egy nagyobb zuhé során, 10 euróért rászabott esőfólia rendelhető hozzá, négyhavi BKV bérlet áráért pedig (~42.000 Ft) magát a Bass-packet is megrendelhetjük és mehetünk büntetni a piros 7-esre.

solid_gray2