Toshiba Excite 10 SE tablet Android 4.1

By  | 

Egy új 10 colos tablet megjelenése már nem biztos, hogy sokakban megmozdít valamit, mindenesetre a Toshiba most egy újabb Android-os modellel próbál meg karácsonyra valamivel jobb eladásokat produkálni. A Toshiba Excite 10 SE már a nevében is némi izgalmat akar kelteni, kiépítésben mondjuk nincs különösebben szégyenkeznivalója, hiszen az Android 4.1-es, úgynevezett Jelly Bean verziója fut rajta, ami többek között gyorsabb reakcióidejű user interfészt, méretezhető widget-eket, egy jobb prediktív billentyűzetet, offline diklálást, jobb értesítőfunkciót és jobb fotó-appot kínál az előző verzióhoz képest.

A 640 grammos, 1 centi vastag tablet hardverét illetően egy NDIVIA Tegra 3 négymagos processzorral felszerelt versenyző a tabletek között, 10,1″-es érintőképernyővel, 1280 x 800-as AutoBrite HD felbontással, 3 megapixeles hátsó kamerával, microSD-foglalattal és 16GB-os beépített kapacitással.

MicroUSB-s porttal és Bluetooth 3.0-s kapcsolattal is ellátták, ám egyelőre csak wifis verzióban fogják forgalmazni az Excite 10 SE-t, 350$-ért (~75.000 Ft) december 6-án fog debütálni, az agresszív árazás alapján elsősorban a Google Nexus 10 közvetlen konkurenseként.

1 hozzászólás