Vezetékes iPhone nosztalgiázáshoz

By  | 

Többségünk már kiszórta otthonról a vezetékes telefont, legfeljebb az ADSL miatt a vonal még megvan, de a készülék a sarokban porosodik, annak ellenére, hogy telefon nélküli ADSL már régóta adott és egyre durvábban tör előre a mobilinternet. Viszont ha bemegyünk dolgozni többségünk íróasztalán még ott figyel egy vezetékes telefon, igaz jobb esetben már IP.

Persze az igazi a tárcsázós verzió volt. A súlyos bakelit kagyló lecsapása lényegesen jobb stresszlevezető egy emelt hangú ügyfél beszélgetést követően, mint a nyavalygás érintőképernyőn történő kinyomása.

Ha iPhone tulajdonosként is ragaszkodunk a vezetékhez, a kagyló markolásához vagy csak nem szeretnénk, ha napközben lemerülne, amíg amúgy is fix helyen tartózkodunk, akkor tehet jó szolgálatot az amúgy haszontalan klasszikus telefon dizájnos iPhone dokkoló, ami tekerőgombjával, fehér színével, alu anyaghasználatával és minimál vonalvezetésével amúgy szépen illeszkedik egy Maces környezetbe. A dokkolót úgy alakították ki, hogy az a mobil egy akár 2 mm vastag védőtokkal együtt is be tudja fogadni.

Integrált szerteró hangszórók, USB-ről is tölthető, némító gomb, hangerőszabályzó és egy kis nosztalgia. Nagyjából ezt tudja. Árcetli egyelőre ismeretlen. Desk Phone Dock