InfoMarket + modding verseny fotók

By  | 

Nem tudom pontosan hogyan kapcsolódik a Sumo a mobilkommunikációhoz, moddinghoz vagy multiplayer játékokhoz, de mindenestre vonzotta az idei Mobilshow + InfoMarket kiállítás érdeklődőit. A bemutatón háromszoros magyar bajnok, olimpiai ezüstérmes, junior világbajnok birkózónk Bárdosi sándor is feltűnt sumocuccban.

Nade nézzük a kiállítást, gémereket és az idei modding verseny jelöltjeit.

Fotók a tovább után ->>

Falu végén templom, locsoljak-e nemtom. Oltári. Felfújható is van: gumitemplom.

Birodalmi lépegető.

Csillagkapu

A Fűrész – és vélhetőleg készítője, tulajdonosa 

Orion. Ötletben nem nagy, de kivitelezésben az egyik legigényesebb.

Külföldön már megcsinálták: Akváriumba süllyesztett PC, de végre egy magyar versenyző is vette a bátorságot és elkészítette a Floriolba áztatott gépet. A projekt bemutatása lépésről, lépésre itt: Blackknights

A neon kötelező elem.

Még több neon.

Éppen a 3DMark-ot készülnek kiakasztani.

Serlegek a dobogósoknak, nyertesnek, közönségdíjasnak.

A mobilpörgetés a menő. Versenyt is rendeztek belőle.

Ez kell hozzá.

Gamestar Országos Légiharc – szombat/vasárnap került megrendezésre az V. Magyar Repülőszimulátor Bajnokság. A verseny érdekessége, hogy civilek és aktív vadászpilóták mérik össze repülési és légiharc tudásukat a számítógépek virtuális légterében. A megmérettetésnek nagy tétje van, mivel a bajnokság győztese indulhat majd a 2007. novemberében megrendezésre kerülő Repülőszimulátor Európa Bajnokságon.

Synovitis, tendosynovitis, azaz ínhüvely gyulladás. Túl sok billentyűzettkalapálás és joystickrángatás okozza. Veterán pilóta

Robotfocisták. A rendezvényen bemutatkozott a Magyar Ifjúsági RoboKupa (MIRK) három győztes csapata, akik minősítést nyertek a RoboCup2007 világbajnokságon való részvételre Amerikába, ahol a csapatok egyike első díjat kapott a futballozó robotok ligájában.