Csocsóasztal a legfelsőbb szinteken

By  | 


Csocsóasztallal
minden szórakozóhelyen találkozunk, de olyan szupermodern darabot, mint amit a 2eleven nevű dizájncég alkotott, nemigen láthatunk a sarki kocsmákban. A 2eleven natural modellje német dizájn szerint készült, és a csocsóélményt enyhén szólva magasabb szintekre helyezi.

Ránézésre sokkal inkább egy exkluzív VIP bárba vagy váróba szánták a tervezők, a hangsúly persze a luxus-kiegészítőkön van: összesen négy darab kihúzható pohártartó gondoskodik arról, hogy megfelelő támaszt nyújtson a kitöltött méregdrága brandy-nek, LED-kijelzők vannak az asztal mindkét végén (hogy a „szurkolók” meccs közben nyugisan tévézzenek), az asztalon végig bőrfelület feszül, a fogantyúk kialakítása ergonómikus, és még a pontozó rész is elegáns alumínium-ötvözetből áll.

A játékosbábuk sem holmi festett műanyag faragványok, hanem szépen megmunkált diófa és tömör juharfa-darabok, így állítólag stabilabb pozícióban állnak, és pontosabban pöckölik a golyót, amit nem mellesleg egy automata alumínium-szerkezet katapultál mindig a pálya közepére. Az áráról egyelőre nem nyilatkoztak bővebben, de ha abból indulunk ki, hogy az üvegszálas csocsóasztal-verziójuk 3.000 fontot kóstál (~900.000 Ft), akkor sejthető, hogy ez se lesz valami olcsó mulatság.

5 hozzászólás

 1. Primary

  2011. április 28. csütörtök at 22:03

  Ahhoz képest, hogy az ilyen dizájn cuccokért mennyit szoktak kérni, ahhoz képest normális az ára szerintem.
  Mondjuk az LCD sokat ront az összképen.

 2. iChimaru

  2011. április 29. péntek at 09:41

  (primary) – súgok, hogy ennek a csocsóasztalnak az ára még ismeretlen, a 900e az előző üvegszálasé. De momentán jó helyen fogtad meg a dolgot: Az LCD paneleket én se értem minek. Meg úgy umblock az egész maradhatott volna tervezöasztali rajzon, szerintem. No off”, sorry.

 3. Én

  2011. április 29. péntek at 11:39

  Térd magasságban LCD, tényleg tök felesleges, de legalább tökölhetsz a kábelekkel. Akinek ilyen van akárhol, annak van mellett ezer colos 4D TV-je is…

 4. riny

  2011. április 29. péntek at 17:40

  A tv leszerelhető vagy ezek után még fűrészelni is kell otthon?

 5. alu

  2011. április 30. szombat at 16:41

  Egy alumínium ötvözet hogyan lehet elegáns?