Szamuráj esernyő

By  | 

Kevésbé ismert tény, hogy a szamurájoknak nem csak kardjuk, hanem esernyőjük is volt (meg pendrive-juk is), de csakúgy mint a kardjukat botoknak kellett álcázniuk, az esernyőjüket meg kardnak. Ígyjártak. Nagyjából ez a szamuráj esernyő hiteles története, melynek modern plasztik verzióját most bárki beszerezheti. Két különböző méretben megvásárolható itt: szamuráj esernyő

A szamuráj esernyőt persze nem a hátizsákba rejtve kell hordani, hanem derékra vagy méginkább átlósan a hátunkra erősítve, hogy bal fülünk mellett azért persze kilógjon a tekintélyt parancsoló kétkezes markolat. A 7-es busz megállóban valószínűleg nem tőlünk fognak tüzet kérni, a karszalagosok kétszer is meggondolják a jegyeket-bérleteket felszólítást, de még Mortimer is megvárja inkább a következő buszt, inkább késik tíz percet a csütörtök félnégyes hagyományörző fakultációról.

Ha pedig hiába várunk és csak a mi buszunk nem jön speciális harakiri (vagy szeppuku) végrehajtására is alkalmas: gyomorba döfjük, kétszer megforgatjuk, majd a markolaton lévő gombbal kinyitjuk az ernyőt. Életképek a tovább után.