Lófej az ágyba miheztartásvéget

By  | 

Megharagudtunk valakire? Ez a legjobb családban is könnyen megesik. Többféleképen is kifejezhetjük nemtetszésünket, de a figyelmeztetés egyik legstílusosabb formája, ha Coppola Keresztapájából megismert szicíliai maffiamódszerrel egy a célszemély ágyába helyezett levágott lófejjel emlékeztetjük arra, hogy hibázott. A hatás garantáltan nem marad el.


Derűs ébredés helyett. Legközelebb jobban átgondolja mit tesz. Büntet a plüssló.

Az élethű nagyságú lófej, természetesen nem egy hús-vér állattól származik, tömeggyártott plüssfiguráról van itten szó. Ha mégis sokkolni akarunk, akkor ne bánjunk fukarul a ketchuppal.
A lófej párnával egyébként nyugalmi állapotban falrakasztott trófea formájában is ijesztgethetjük a vendégeinket. Kiváló minőségű, puha plüss bevonat, kilógó nyelv, antialergén poliészter töltet.


A főnökünknek is küldhetjük. Balra jobbra az eredeti jelent. Nem ketchupot használtak.

Kemény fiúknak maci helyett, vagy filmrajongók dőlhetnek rá a hétvégi maratoni Keresztapa trilógia végignézése alatt. A $70-os (12 990,- Ft) darabra USA-n kívüli rendelés esetén sajnos még $35 (6 490,- Ft) postaköltség jön rá. Ha csak a töltelék nélküli praktikusan összehajtogatott lóbőrre van szükségünk, akkor $10-t és talán némi postaköltséget is spórolhatunk. Nagymama majd beáldoz egy elfekvőben lévő dunyhát és megtölti libatollal. Kropserkel: Lófej párna

Kapcsolódó plüsserőszak: