Audience – észrevétlen tárgyalótechnika

By  | 

Egy tárgyalás vagy prezentáció 90% emberfüggő, de azért a maradék 10%-kal elég jól keresztbe tud tenni a technika, ha kábelekben botladozunk, nem tudjuk, hogy melyik F billentyű teszi ki a laptop képét a projektorra, ha egy előadáson rossz a hangosítás vagy hiába a trapézkorrekció, ha ferdén áll a vászon, vagy sokat veszíthetünk tekintélyükből, ha az asztal alá mászva négykézláb kell bedugnunk a lemerülőfélben lévő laptopot.
A hitech is akkor jó, ha kell észrevétlenül megbújik és csak akkor jön elő ha tényleg segítségre van szükségünk egyébként nem szól bele. Rejtett hangosítást, projektort, apró trükköket általában az irodával, tárgyalóval együtt alakítják ki, előre kell gondolkodni, utólag már nehéz szépet alkotni. A Haworth rendszere az Audience ezzel próbálkozik meg, utólag pakol diszkrét, de profi technikát a tárgyalóba.

Az Albert Holz tervezte rendszer testreszabott megoldást kínál bármilyen tárgyalóhelyiségre. A hitech mostanra teljes mértékben integrálhatóvá vált. Mind az előadó, mind pedig a hallgatóság számára nyugodt és hatékony légkört teremt.

Az asztallapba beépített speciális tükrös projektor rendszer a résztvevők elől végig rejtve marad. A leglátványosabb megoldás kétségkívül az asztalból előbújó dupla, kétoldalas képernyők sorozata.
Akár csak a repülőn mindenki saját képernyőjén élvezheti a prezentációt, kitekert test és belógó fejek nélkül. A kiforgatható konnektor annyira nem extra, inkább elvárás.