Dell Studio Hybrid – környezetbarát mini PC

By  | 

Nem csak az Apple tud jól titkolózni, ajtó mögött fejlesztgetni, majd meglepően picit és szépet letenni az asztalra. A Dell az imént jelentette be, hogy már kapható a rendkívül környezetbarát, hét csili-vili bőrben érkező (nekünk a bambusz textúra jön be legjobban), ultra kicsi desktop PC-je a DELL Studio Hybrid.

 

A szótár méretű PC fekvő vagy álló pozicíóban is az asztalra helyezhető. Körülbelül ötöd akkora, mint egy normál desktop PC és 70%-kal kevesebb energiát szippant a konnektorból, de környezetbarát mivolta nem csak ebben nyilvánul meg, hiszen a csomagolás 95%-a teljesen újrahasznosítható és még egy "system recycle kit" is jár hozzá.

 

A hagyományos, nagydarab unalmas-szürke ATX házaktól elrugaszkodott megjelenése segít beilleszkedni akár a nappaliba is, így media-centerként is remekül használható, anyu-apu nem fogják kiutálni. HDMI kimenettel a családi plazmára cuppantható, míg az opcionális vezetéknélküli billentyűzettel könnyedén távirányítható. További opcionális cuccok: Wi-Fi, Blu-Ray DVD, TV tuner.

 Következő kellemes meglepetést az árcédula jelenti. A belépő szintű modell ára $499 (72 990,- Ft), mely az alábbi elemeket foglalja magában: Dual Core (1.86GHz/1MB cache), Vista, 8x Dual layer DVD, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel X3100 VGA, 5.1-es hang.

A Studio Hybrid sokat emlegetett laptop-alázó méretei (lábbal együtt!) pedig: 19*7*21 cm, súlya: 2,18 kg.