Szakállmérő póló

By  | 

Fesztiválokon az emberek szeretnek még inkább kitűnni, de legalábbis olyat bevállalni, amit hétköznap nem tehetnek. Ha mást nem is legalább előkotorják a vicces vagy viccesnek hit pólójukat a szekrény alól. Ugyan Szigetig méteres szakállat növeszteni már nem lesz egyszerű mutatvány, azonban akinek default van, még berendelhet a thebeardly.com-ról vagy legyárthat házilag magának egy szakállmérő pólót.

A thebeardly.com-ot nem meglepően  egy szakállas fickó indította útjára és igyekszik minden oldalról körbejárni a szakáll intézményét. Kicsit utánaolvasva pedig megtudhatjuk, hogy a ZZ Top egyetlen olyan tagját, aki nem visel szakállt, Frank Beard-nek hívják. A CIA, hogy aláássa Fidel Castro népszerűségét, egyik külföldi útja során megpróbált hajhullató szert csempészni a kubai vezető cipőjébe, azt remélték, ettől kihull legendás szakálla. Ha egy átlagos férfi sosem borotválkozna, a szakálla kilenc méterre is megnőhetne. Ha egy Amish férfinek szakálla van, azt jelenti: nős.

És végül történelmük 10 leghíresebb szakálla a TIMES kutatása szerint: 1. Karl Marx, 2. Grigorij Raszputyin, II. Miklós orosz cár titokzatos tanácsadója, 3. Brian Blessed színéz, 4. Jézus, 5. Charles Dickens, 6. Lenin, 7. Darwin, 8. Lincoln, 9. Fidel Castro, 10. Billy Gibbons és Dusty Hill (ZZ Top)

Szakáll vagy bajusz?