Óriás bacik

By  | 

 Milyen kár, hogy szabad szemmel nem látni a bacilusokat. Ezen segít a GiantMicrobes márkanév alatt futó plüssfigura-sorozat, mely a bacikat hivatott bemutatni életnagyságban, azaz milliószoros nagyításban és ezerszer színesebb és aranyosabb formában, mint az igaziak. Apropó igaziak, aki megvásárol egy köhögés állatkát, az megkapja mellé mikroszkópikus fotón az igazit is tünetleírással. Mennyivel jobb, ha kisgyerek egy megfázás vagy gennyes torokgyulladás állatkával alszik, mintsem egy teddy macival, nem? Hadd szokja.

A fenti képen az 5 baci-sorozat legbarátságosabb szettje látható, mert van ezeken kívül pestis, ebola, húsevő baktérium, szájszag állatka, álmatlanság, atka, tengeribetegség és még sorolhatnám, is megtalálható a kínálatban. De a legpazarabb minenképpen a "professional" termékvonal, meyben megtalálható a H.I.V. a hepatitisz és a tuberkulózis is.

Ezzel megdőlni látszik a "barátnőnek plüss állatkát venni ciki" tézis is, mert milyen már "az asszonyt megleptem egy H.I.V. vírussal évfordulókra" kijelentés?

árcédula: 5.95 font / db http://www.giantmicrobes.com/