Phase One P45 – 39Mpixel digitális fényképezőgép

By  | 

A Phase One bemutatta a világ legnagyobb felbontású digitális fényképezőgép vázát hátlapját a P45-öst. A 39 Mpixel (7216 x 5412 px) méretű képek egyenként 117 megát foglalnak. A P45 egy teljesen klasszikus értelemben vett digitális SLR kamera (nem úgy mint a korábban bemutatott GigaPxel Project.)

A Phase One a brutális felbontás mellett 18 hónapos értékállósági garanciát is kínál, ami annyit jelent, hogyha a következő másfél évben kijönnek egy újabb modellel, akkor 0 Ft vagy a fényképezőgép eredeti árához képest jelentéktelen összeg kicsengetése mellett visszaveszik a régi elavult kamerát és adnak helyette egy zsír új modelt, így nem kell azon parázni, hogy jajj mi lesz, ha 2 hónap múlva kijön egy jobb, ennek meg lenyomja az árát.

A konkrét példán illusztárlva a garancia a következőképpen néz ki. Mivel a P45 csak a télen lesz kapható kereskedelmi forgalomban, így vegyél most egy P25-öst (ami már 1 éve kapható) $29,995-ért (kb. 6M forint) és amikor a P45 megjelenik, majd, akkor hozd be az üzeltbe és ingyen kicseréljük egy P45-re.