Jó anyag Kolumbiából – most kedvezménnyel

By  | 

A legújabb kolumbiai és brazil függőágyak jó minőségű vászonból, míg a maya függőágyak Mexikó eldugott falvaiban készülnek, sodrott pamut szálakból, kézi munkával. A hagyományos szövési technikának köszönhetően a függőágy tökéletesen felveszi a test alakját.
Kertbe, fára, erkélyre, nyaraláshoz, pálmafára, tengerpatra, lakatlan szigetre és természetesen a keményvonalas fesztiválozók kelléktárából sem hiányozhat, hiszen mennyivel kisebb helyet foglal, mint egy jurta és a bogarak sem másznak be.

Természetesen a cancuni életérzést a lakásban is magunkévá tehetjük, erről majd a nyár elmúltával számolunk be a "kipróbáltuk" rovatban, videókkal és további kedvcsináló képekkel.

Mind a függőágyak, mind a függőszékek ára 9 900 – 24 900 Ft között mozog, melyekhez további kiegészítő és profi felszerelés is rendelhető. A színes paletta a Colombótól a sokat mondó Maya Goldig napsütést visz a szobába és a kertet is vidámabbá teszi, hűséges társ a vízitáborbn és a fesztiválokon.

A Pazar cuccok olvasói július végéig extra kedvezménnyel rendelhetik meg a kedvenc függőágyukat a "pazar" jelszó megadásával a következő oldalon: Kedvezményes függőágy (jelszó: pazar)

18 hozzászólás