MP3-at küld a Sony gyújtógyertyája

By  | 

A Walkman sorozat legújabb és legkisebb speciális könnyített alumínium házas, vízálló MP3 lejátszója, mely leginkább egy stílusos gyújtógyertyára emlékeztet kevesebb mint 3 deka. Nem csak kis mérete és könnyű súlya miatt lehet a Margitszigeten körözők választása, de szolgáltatásai is a futókat célozzák.

A beépített súlyérzékelőnek (G-szenzor) köszönhetően számos sportfunkcióval rendelkezik. A stopperrel lemérhetjük legjobb körünket, a kalória- és lépésszámlálóval behatárolhatjuk a vacsora méretét. Ha pedig az ebédre fogyasztott Pékné módra készült csülökből származó 833 kalóriát szeretnénk elégetni, úgy a készülék beállítható, hogy a célérték eléréséig folyamatosan szóljon a zene. Ezen felül beállítható két különböző playlist, az egyik könnyedebb számokból a bemelegítéshez és levezetéshez és egy pörgősebb lista a sprintekhez, melyek között gombnyomással válthatunk, ha egy kis zenei energialöketre lenne szükségünk.

Ha reggel jutna eszünkbe, hogy előző este lemerítettük, az sem okoz gondot, hiszen a gyorstöltésnek köszönhetően 3 perc alatt 45 perc lejátszási idő biztosíthatunk. Ezüst, pink és fekete színben 512-es, 1 és 2 GB-s verziók választhatóak. Sony S széria