USB vibrátor – Matrix Vibe

By  | 

Hát igen, ezt is megértük. A számítógép megszállottja vagy, de nem tudod mit vegyél az asszonynak húsvétra? Lehet mosolyogni rajta, de végre valahára a nőknek is tartogat valamit az informatika. A forgalmazó szerint az eszköz a legújabb technológiát ötvözi a maximális szexuális élménnyel.

A számítógép, laptop, vagy bármilyen USB-vel rendelkező mobil eszköz tehát már ilyen élményeket is szolgáltathat ezentúl a női felhasználóknak. Kitűnő kiegészítőnek ígérkezik a jelenkor divatos szingli életmódjához, és a cyberszex / chatszex megszállottainak is, amellett, hogy a fiúk ajándékozással bevásárlással kapcsolatos dilemmáit is csillapíthatja.

A Matrix Vibe névre hallgató eszköz 10 fokozatban állítható vibrátor, amely az USB kábelen keresztül kapja az áramot. A kábel csak ezt a célt szolgálja, tehát nem vezérelhető a PC-ről, és nem kell semmilyen szoftver sem hozzá. A fokozatok állítását is az eszközön hajthatjuk végre, felhasználási területének megfelelően könnyedén kezelhető tehát félkézzel. Az eszköz így nem igényel elemet sem, ezért attól sem kell tartani többet, hogy pont rosszkor merül le a "kételemes".

Egy online szexshop felhasználói élményei szerint is kitűnő orgazmikus élményt nyújt, főleg a különböző rezgési mintáknak, és sebességeknek köszönhetően. Mire vártok még lányok? Get ready for Plug and Play!   MatrixVibe