SkullCandy Metallica – Készülj a büntetésre!

By  | 

Akik nem a diszkréten a fülben megbúvó szinte észrevehetetlen mini fülhallgatókat preferálják, hanem akár a metrón, utcán is bevállalják a hatalmas, nagyot szóló fejhallgatókat a tökéletes hangzás és feltűnés érdekében, azok már biztos hallottak a csilivili, agyonpimpelt mindemellett nagyon jót szóló SkullCandy-ről. A folyamatosan frissülő palettán minden megtalálható a sikító rózsaszíntől kezdve az csillogó aranyon keresztül a letisztul fehér fülesig.

A SkullCandy legutóbb a Metallicával szűrte össze a levet és a legendás metál csapat nevével fémjelzett fejhallgatókat adott ki Metallica Hesh és Metallica Lowrider fantázianévvel. A Lowrider egy könnyítet verzió 40 mm-es membránnal, míg a Hesh az 50 mm-es membránjával, nagyobb fülesekkel és 100 — 18 000Hz frekvenciatartományával még masszívabban szól.
Az egész együttműködés hírértéke természetesen az, hogy a kettő közül bármelyik fejhallgatót megvásárolva ingyenesen letölthetjük a Metallica legújabb Death Magnetic c. albumának teljes változatát, annak ellenére, hogy annak idején 2000-ben a Metallica volt a Napster és mp3 formátumok legnagyobb ellensége. Árcédula: Hesh $69 (14 500,- Ft) Lowrider $49 (13 250,- Ft).
A Skullcandy cuccok már Mo-n is elérhetőek.