Az új GALAXY Tab jelenleg a legvékonyabb tablet

By  | 

A Samsung két új termékkel bővíti a GALAXY termékcsaládot. A mindössze 8,6 mm vékony, 10,1” képátlójú Samsung GALAXY Tab 10.1 és a 8,9”-os GALAXY Tab 8.9 kategóriájukban, igaz, csak egy hajszállal, de a legvékonyabb táblagépek jelenleg a piacon.

Az Android 3.0 Honeycomb platformra épülő új készülékeket a Samsung remek képet nyújtó WXGA TFT LCD kijelzőjével látták el, amelynek köszönhetően a gyártó állítása szerint, a ma elérhető legkiválóbb képminőségét kínálják. Az innovatív formatervezés jegyében a tervezők megnövelték a készülékek képernyőméretét, de a táblagép mérete összességében csökkent a vékony kivitelnek köszönhetően. A Samsung szakemberei a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a könnyű hordozhatóságra is hiszen a GALAXY Tab 10.1 súlya mindössze 589 g, a GALAXY Tab 8.9-é pedig 490 g, maradhat?

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 a Readers Hub és Music Hub funkciói révén azonnali hozzáférést biztosít egy 2 millió könyvből, 2000 újságból (49 nyelven elérhető), 2300 magazinból (22 nyelven elérhető), valamint 13 millió zeneszámból álló gyűjteményhez. Az eszközre telepített Samsung Social Hub segítségével ugyanazon a felületen jeleníthetők meg a felhasználó kapcsolatai, naptárja, valamint a közösségi hálózatokon kialakított ismeretségei. A kezdőképernyő testreszabása pedig a Samsung TOUCHWIZ segítségével történik.

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 Full HD Video lejátszóval, 5 megapixeles első és 2 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik. A táblagépekre optimalizált 1GHz-es duplamagos processzorral ellátott GALAXY Tab 10.1 és 8.9 zökkenőmentes Full HD videó- és Flash lejátszást biztosít. A készülék támogatja a Bluetooth, Wi-Fi a/b/g/n, valamint a HSPA+ technológiákat is. A Samsung egyedülálló ujjlenyomat- és karcmentes Hyperskin borításának köszönhetően kiválóan megfelel e-mail írására, vagy könyvolvasásra a kanapén.

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 olyan szolgáltatáscsomagot is magában foglal, amely jobban megfelel a vállalati ügyfelek elvárásainak. Az iparágvezető partnerekkel (például a Cisco, Citrixc, SAP és Sybase vállalatokkal) együttműködésben kifejlesztett vállalati mobilmegoldások nagyfokú rugalmasságot és szabadságot biztosítanak a mobil munkaerő számára, így a kollégák házon kívül, útközben is hatékonyan dolgozhatnak.

8 hozzászólás