A luxus WC vajon védené Ronaldo lövését is?

By  | 

A világ legismertebb luxus WC gyártója a japán TOTO, akiktől láttunk már beszélő és mp3 lejátszós toalettet is, sőt tavaly egy integrált WC-vel és emberi végtermékkel meghajtott háromkerekű motort is bemutattak.

A TOTO tervezőmérnökei és marketingesei az elmúlt egy évet sem töltötték tétlenül. Először is befűzték a cégükkel azonos nevű játékot (Totó) kínáló japán szerencsejáték Zrt-t és a sportfogadást bonyolító céggel közösen a társadalmi felelőség vállalás jegyében kampányt indítottak a környezettudatos életmód népszerűsítésére.

A kampány főszereplőjének túl sok köze ugyan nincs a környezetvédelemhez és a focihoz, illetve a totóhoz is csak igencsak erőltetve. Nos a főszereplő nem más mint egy WC. Egy intelligens luxus WC, mely robot kapusként tett szert a népszerűségre és nem ismer kivédhetetlen lövést.

A fedél alatt a csészében egy rugóra élesített labda figyel. A kapura rúgás pillanatában két nagysebességű kamera a másodperc alatt felfogja és feldolgozza a közeledő labda pályáját, kiszámítja a beesési szöget és hogy pontosan hol próbál majd átszáguldani a gólvonal felett, majd egy ennél is gyorsabb ellenlövéssel elindítja saját beélesített labdáját és kipattintja a támadó labdáját a kapuból. 160 km/h sebességgel érkező labdával is elbánik 100%-os hatékonysággal védi. A demo videóban éppen Tatsuhiko “Dragon” Kubo a 32-szeres válogatott csatárt alázza porig. Valószínűleg Ronaldo is alulmaradna. Made in Japan. Videó:

1 hozzászólás