Sneakerhead-ek álma az LG hitech cipősdoboza, ami a lábszagot is semlegesíti

By  | 

Mivel egyre népszerűbb designer-, luxus és limitált kiadású tornacipők gyűjtésének kultúrája, az LG kutatásai szerint a sneakerheadek örömmel fogadnának egy olyan megoldást, amely nemcsak a becsben tartott cipőik látványos prezentálásában segít, hanem optimális ápolást is biztosít számukra. Így született meg az LG Styler ShoeCare, a cég hitech cipősdoboza, amelyet a berlini IFA 2022 kiállításon mutattak be.

Ha elegünk van az előszobában szétrúgott cipőkből és az azokból áradó kellemetlen szagokból, akkor az átlátszó ShoeCase helytakarékos megoldást kínál a cipők tárolására és látványos prezentálására.

Amellett, hogy a páratartalom optimalizálása (kiszárírtás) és a szövetet elszínező UV-fény elleni védelem révén ideális környezetet teremt a cipők tárolásához, a Styler ShoeCase nagyszerű lehetőséget jelent a cipőrajongók számára kedvenc darabjaik megvillantására, mivel olyan funkciókat is kínál, mint a 360 fokban forgatható platform és a moduláris kialakítás, amely lehetővé teszi akár négy ilyen doboz egymásra helyezését is. Persze, ha annyi designer lépőnk van, mint DJ Khalednek (állítólag több, mint 10 ezer pár), akkor ezt a cipőbox beruházást lehet még a világ legnagyobb cipőgyűjteményével rendelkező sneaker pápa is újragondolná.

Az IFA-n debütáló Styler ShoeCare az LG jól bevált TrueSteam gőzölős és a zeolit alapú Zeo-Dry nedvszívó technológiáját alkalmazza a masszív lábszag semlegesítésére, így a cipők viselése valóban kellemesebbé válik. A hightech cipősdoboz 10 programja segítségével optimalizálja a különböző cipőtípusok, köztük a bőr, a velúr és a sportcipők kezelését. Egy pár cipő felfrissítéséhez alig 10 percre van szüksége, ráadásul a ThinQ app-on keresztül követhetjük hol tart éppen a folyamat.