Két iPodot egy csapásra – JVC NX-PN7

By  | 

Én kérek elnézést, ez nekem kellemetlen. Már többször ígértük, hogy soha többet nem írunk iPod dokkolóról. Sikerült is tartanunk magunkat ehhez egy darabig, de most ismét letértünk a helys útról.
A JVC legújabb még az év elejei CES-en bemutatott és pár napja boltokba került NX-PN7-as készüléke azzal próbál kitűnni a dokkoló állomások tengeréből, hogy egyszerre két iPod-ot vagy egy iPodot és egy iPhone párost csatlakoztathatunk.

Mindkettő megszólalható a külön-külön és akár egyszerre is, aminek igazából csak úgy látnánk értelmét, ha a két hangsáv átkeverhető lenne egymásba, így akár házi DJ szettként is alkalmazható lenne. Sajnos ez utóbbit nem tudja, de talán nem is feltétlenül várjuk el, ha egy rádiós, mp3-as ébresztőóráról beszélünk. Így a valós értelme, hogy kábelrengeteg és földre dobás, rálépés, belerúgás nélkül egy szép letisztult környezetben tölthetjük ipodunkat és iphone-nunkat, miközben a vendégsereg nem tudja nem észrevenni. A PN7-eshez egyébként távirányító is tartozik, az analóg bemeneten keresztül pedig más audió készülékeket is csatlakoztathatunk.Illetve ha már ébresztőóra, akkor kaphatott volna egy projektor extensiont is, ami nem csak a pontos időt, hanem az akutális szám címét vagy a hívó fél nevét is képes kivetíteni a hálószoba plafonjára. Árcédula: $149 (24 990,- Ft).