Ingyen elvihető zongora, avagy kinőttük a raktárat!

By  | 

update (2011.okt.): A zongora pár napon belül gazdára talált még 2011-ben, az ajánlat már nem aktuális.

update (10.14 12:18): Nem várt méretű az érdeklődés a zongorára, így gyorsan kitalálunk valamit hogyan válasszunk a közel 30 jelentkező közül, egyidejűleg le is zárjuk a jelentkezés lehetőségét, mert már így is bajban vagyunk mi alapján döntsünk. Kérdés volt többek között, hogy mekkora: 175-180 cm a nagyobb kiterjedése, 2 kigyúrt keményvonalas bútorszállító alkat kell a gurtnis szállításához, vagy ellenkező esetben 3-4 átlagpolgár tudja feltenni egy kisteherautóra. Kis türelmet kérünk, gyorsan kitalálunk valamit és még ma visszajelzünk minden emailre.

Pont egy hónapja szeptember 13-án nyílt meg a Pazar Cuccok webshop, azóta már olajozottan működnek a folyamatok, a logóból lekerült a kezdeti bizonytalanságot sejtető „béta” felirat, van már digitális ajándékutalvány különböző címletekben (5-50e Ft között), a kínálatban megtalálható termékek száma pedig 70-ről 120-ra hízott ez idő alatt (vicces kütyük, órák, celeb figurák, konyhai design cuccok, boros portékák, geekeknek jóságok, angry birds stb. sőt Darth Vader ébresztőóra is érkezett).

Ez a bővülés egyben azt is jelenti, hogy kinőttük a raktárunkat, vagyis lenne még hely salgó polcnak, de ott figyel egy zongora! Nem pianínó, hanem egy nagy testű háromlábú zongora. Ezt a bécsi zongorát szeretnénk most ingyen felajánlani, aki kapja marja.

Persze elküldhetnénk a milliárdosok stresszlevezető klubjába vagy mi is tűzifává apríthatnánk, de ezt képtelenek lennénk megtenni egy zongorával, aminek lelke van, így inkább 1 hónapja kerülgetjük a kevés négyzetméteren. Legjobban annak örülnénk, ha egy zongorarestaurátor örökbe fogadná és felpimpelné, behangolná ismét használhatóvá tenné.  De más jó ötletünk is van, aki nem csak bútordarabként használná, a nappalija közepén, pl. készíthető belőle DJ pult vagy az egyik legjobb, amit egyik olvasónk készített el és küldött be még 2007(!)-ben: iPhone dokkoló zongorából.

Amit a zongoráról tudni érdemes: bécsi zongora, Estre Produktiv-Genossenschaft gold madeline gyártmány, Wien 1880 Triest 1882. Állapot: nincs behangolva, a hangolást 1-2 hónapon belül elveszíti és újrahangolás szükséges, ha hangszerként (és nem dísztárgyként, díszletként, bútorként) szeretné valaki használni, akkor még költeni kell a hangolásra, beállításra. A fedele is megvan épségben, csak a fotón nem látszik. Fotók a tovább után (sajnos rosszminőségű mobilos). Érdeklődni lehet a zongora@pto.hu címen, illetve előzetes egyeztetést követően személyesen is megtekinthető, szemügyre vehető, mindenféle kötelezettség nélkül. Piaci értéke kb. 50-70e Ft (de ingyen adjuk, csak az elszállítást kell megoldani). A zongora a földszinten található, így nem kell vele lépcsőzni, a fotó csak ijesztés.

Sajnos elég gáz mobilos fotók vannak csak, de a lényeg talán látszik….. (a fedele is megvan teljes épségben!)

32 hozzászólás