Hatékony tömegoszlatás 95Ghz-en

By  | 

Az elmúlt napokban nem túl fényesen szerepeltek a rendőrség ki tudja hány éves vízágyúi. A járműre felmászott, rendbontásban tapasztalt fiatalember puszta kézzel tette ártalmatlanná a monstrumot, melyből megadva magukat vonultak vissza a rendőrök. A vízágyú, amúgy is elavult és legyen bármekkora hamar elfogy a munició.

Ha tömeget szeretne oszlatni ruházzon inkább Ön is egy ADS (Active Denial System) rendszerbe.

A Pentagon által a ritkán halálos kategóriába sorolt tömegoszlató fegyver 95GHz-es mikrohullámú sugárral küldi meg a "Down with Bush!" táblákkal felvonuló népet. Ez a 95Ghz elviselhetetlen égető érzést, fájdalmat okoz pár mp alatt a test felszínén. 95Ghz még processzorban is sok. Elképzelni is rossz mi történne a reggeli kakaóval, ha ilyen sugarakat produkálna a konyhai mikró.

A New Scientist szerint az éles próbák során a bérlázadókat arra kérték, mielőtt bedurrantottak nekik, hogy vegyenek ki minden fém tárgyat, pl. pénzérméket a zsebükből és a kontaktlencséjüktől is szabaduljanak meg gyorsan. Szóval egy félkarú rabló kiürítés után nem tanácsos tömeges felkelésekben részt venni, mert könnye kiéghet a zsebünk. Hatótávolsága 1 km.


Ebből jön a büntetés