Megnyitott a Pazar Cuccok webáruház!

By  | 

Az elmúlt  6 év alatt rengeteg emailt, kommentet kaptunk, melyek egy-egy bemutatott cucc beszerzési forrásait, lehetőségeit kutatták. Hol lehet megvenni, mennyibe kerül, Karácsony előtt még megkapom? Sőt nem kevesen kérdezés nélkül leadták a rendelést nálunk egy-egy posztban bemutatott kütyüre, hogy ebből és abból szeretnének 7 db-ot céglogóval, de ha figyelmesebben elolvasták volna a posztot kiderült volna, hogy egy ázsiai designverseny egyik győzteséről van szó és még prototípus sem létezik belőle.

Persze ezeken az érdeklődéseken egyáltalán nem bosszankodtunk, inkább jókat mosolyogtunk és minden egyes ilyen email vagy komment egy-egy újabb löketet adott ahhoz, hogy megvalósítsuk régóta dédelgetett tervünket. Idén tavasszal aztán ráfeküdtünk a témára és örömmel jelenthetjük be, hogy: megnyitott a Pazar Cuccok webáruház (shop.pto.hu)!

Így utólag talán nem meglepő, hogy az augusztus végi Back to school nyereményjátékunk (nyertesek ezen poszt végén!) termékeinek felajánlója nem egy titokzatos partnerünk, hanem azokat már saját készletünkről válogattuk be és a feltett kérdésekkel is a már finisben lévő Pazar Cuccok webshopra vonatkozólag kutakodtunk. Akik részt vettek a nyereményjátékban és megadták emailcímüket, azok a webáruházunk hírleveléhez adták jóváhagyásukat. A hírlevelet adhoc, de körülbelül két hetente tervezzük kiküldeni és természetesen bármikor le lehet iratkozni. Aki pedig feliratkozni szeretne a webshop bármely oldalának jobb oldali hasábjában teheti meg emailcím megadásával.

Mi van/lesz a boltban?

Természetesen Pazar Cuccok, vicces kütyük, kézségfejlesztő játékok, lakberendezési- és egyéb design tárgyak, minden, ami a geek/kocka témakörbe belefér és lesz pár igazán különleges meglepetés is, és természetesen a kötelező Angry Bird-ök sem maradtak ki, sőt Bear Grylls túlélőcuccokat is szereztünk. A jelenleg kb. 70-75 termékből álló palettát Karácsonyig többszörösére kívánjuk felduzzasztani, az újdonságokról elsősorban hírlevelünkből és facebookon lehet majd értesülni.

Fizetés, szállítás, átvétel, béta

Fizetni utánvéttel, előreutalással, illetve Paypal-lal lehet (Paypalt választva azon keresztül lehet fizetni bankkártyával is Paypal regisztráció nélkül is). A házhozszállítás költsége br. 990,- Ft az ország teljes területére, díjmentes házhozszállítás már br.12.000,- Ft-tól!
Személyes átvételre is van lehetőség: Első körben partnerünket a Hardverker Duna Plazaban található üzletét (1138 Bp, Váci út 178. H-P: 10-19h) lehet megjelölni , illetve hamarosan egy a körúthoz közel eső átvevőponttal is bővülünk. Az átvevőpontokon a fizetés lehetősége egyelőre nem megoldott, így személyes átvétel esetén Paypal, bakkártya vagy előre utalás választható.
Körülbelül 1 hónapig béta üzemmódban működünk, ez idő alatt 3-4 munkanapos határidővel igyekszünk teljesíteni a belső raktárról elérhető rendeléseket. Ha beáll az olajozott üzem, a béta felirat lekerülése után ezt 2 munkanapra kívánjuk leszorítani és egyéb a kiszolgálás komfortját, vásárlási élményt növelő intézkedéseket tervezünk bevezetni ez idő alatt, miközben valószínűleg vért fogunk izzadni, de nem sajnáltatjuk magunkat, hiszen örülünk, végre van boltunk!

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés, érdeklődlés, panasz, termékjavaslat, észrevétel, hibajelentés, termékinformáció, együttműködési megkeresés esetén az ugyfelszolgalat kukac pto.hu email címre lehet írni, melyekre igyekszünk mielőbb válaszolni.

Back to school nyereményjáték nyertesek:

És végül köszi mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet. Mivel most nem Facebookon kellett lájkolni a nevet, várost pedig nem kérdeztük csak emailcímet, így a kukac előtti részt írjuk ki, így remélhetőleg minden nyertes magára ismer (egyébként megy mindenkinek privát adat/címegyeztető email a poszt publikálását követő nap) és adatvédelmi elveket sem sértünk, így hogy nem tesszük ki a teljes emailcímet közprédának. Tehát gratula a nyerteseknek, hamarosan megy az email is!

Angry Bird plüss: szepinori@
Jégprotkó: ujfalusi.sandor@
Objektív bögre: charles88@
Angry Birds 4GB pendrive: coachey@
Bólogató baba: leevanrue@
Facebook Like/Dislike bélyegző: vbalazs@
Ctrl+ALT+DEL csésze szett: fuzes.erzsebet@
Szamuráj esernyő: sasvarid82@
Pizzavágó olló: kun.andrush@

6 hozzászólás

 1. speedyx86

  2011. szeptember 14. szerda at 07:15

  Nem tudom mennyire körülményes velük együttműködni, de a pikkpakk pontos átvétel az szerintem marha jó dolog. Rengeteg helyen lehet átvenni, és nem drága. Ebben nem gondolkodtok esetleg?

  • vizzitor

   2011. szeptember 14. szerda at 12:37

   Szia, a pikkpakk tervben, de az akkor éri meg (nekünk is), hogyha legalább 6-8 pikkpakkos rendelés lenne naponta, mert ilyenkor ugye kell egy futárt fizetni a pikkpak központing, illetve van egy csomagonkénti költség is. De igen, szeretnénk megvalósítani előbb-utóbb.

 2. :-/

  2011. szeptember 14. szerda at 11:12

  Navégre! Megoldható, hogy a hardverker másik boltjában is át lehessen venni? (A 9.ker-i pont a munkahelyemnél van.)
  Tök jó lenne ha lehetne Bitcoin-nal is fizetni!!! ( http://bitcoin.hu/ )

  • vizzitor

   2011. szeptember 14. szerda at 14:11

   Szia, igen a Hardverker IX. kerületi üzleti is tervben van, de adminisztratív okok miatt első körben a Duna Plaza-s üzlettel indulunk és gyűjtjük a tapasztalatokat, de 1-2 hónapon belül szeretnénk a másik üzletben is bevezetni a személyes átvét lehetőségét.
   Bitcoin ügyben viszont egyelőre nem ígérünk semmit, de mint ötlet felvesszük a listára.

 3. vgabriel

  2011. szeptember 15. csütörtök at 14:22

  Hűű! Én a Bear Grylls cuccoknak örülök a legjobban. Eddig csak amerikai helyet találtam ahol hozzájuk lehetett jutni, de ez tökéletes! Karácsonyra be is terveztem magamnak az egyiket.. :)

 4. Dylan

  2011. szeptember 16. péntek at 14:34

  Jó a kezdeményezés, de bevallom már ismertem a termékek nagy részét, van pár bigyóbolt már.
  A cím alapján reméltem, hogy minőségi, hightech cuccokat lehet majd kapni nálatok, úgymint profi laptopok, telefonok, fényképezők stb. (mint pl a legutóbbi Lenovo-s cikkben található gép)
  Azért szorítok nektek, hogy ha már ezt az irányt választottátok, akkor ki tudjatok tűnni a többi shop közül. Hajrá!