IMAX szoba otthonra

By  | 

Hamarosan a saját lakásunkba is berendezhetünk egy komplett IMAX-mozitermet, az IMAX Private Theater jóvoltából ugyanis személyre szabott házmozi-berendezésünk lehet, már ha a pénztárcánk ezt engedi.

imax3

A már több mint 40 éves múltra visszatekintő IMAX-technológia kiterjesztése az otthonokba eddig még váratott magára, ám ezentúl mindenkinek adott lesz a lehetőség, hogy az IMAX-mozitermek korlátozott száma és elérhetősége miatt (ami Magyarország esetében egyetlen mozitermet jelent). az otthonában alakítson ki egy térhatású házimozi-részleget.

imax2

Az IMAX Private Theater szakemberei más mérnökökkel, fejlesztőkkel és belsőépítészekkel együttműködve alakítják át a szobát a technológiai sztenderdeknek megfelelően, és gondoskodnak a megfelelő kivetítő technológiáról, a 7.1-es surround hangrendszerről, a moziterem geometriájáról és akusztikájáról, valamint a padlótól a plafonig érő vetítővászon görbületéről.

imax4

A 2D és 3D tartalmakat akár 4K-minőségben is lejátszó Private Theater 24/7-ben be lesz kötve az IMAX Commercial Service Centerhez, a gyártó pedig 5 perces reakcióidőt ígér az esetleges karbantartások, teljesítmény-tuningok, és helyi kiszállások esetén, ám rendesen meg is kérik a szolgáltatás árát, csak a beüzemelés költsége 1 és 2 millió dollár közé tehető (~225-450 millió Ft). Mindenesetre izgatottan várjuk a mozgó székes, szagos-spriccelős 4DX-mozik házi változatát is.

Kapcsolódó cucc:

2 hozzászólás

  1. Pingback: IMAX szoba otthonra | Lájk Magazin