Fekete pálya a nappaliban – Extrém szoba-sí

By  | 

Javában dúl a síszezon. Akik tavaly voltak utoljára azokra minden bizonnyal ráfér egy kis gyakorlás, bemelegítés. Ha évközben a hétköznapi darálásban esetleg kimaradna a rendszeres sport, annál fontosabb a megfelelő rákészülés, hacsak nem a hüttében,  akarjuk átvészelni a hosszúhétvége hátralévő részét, miközben első napos izomlázunkat forralt bor kúrával próbáljuk enyhíteni.

A SkiGym sí szimulátor, a tömegmozgatásban Norbi babérjaira pályázó Wii-vel ellentétben, nem csak ugra-bugrára és mókára buzdít, hanem a síelés fortélyainak professzionális trenírozását tűzte ki célul. A SkiGym-re pattanva kezdők és haladók is találnak maguknak kihívást jelentő pályákat és gyakorlásra való mozdulatsorokat. Az eszközt PC-re csatlakoztatva az Alpine Ski Racing játék lejtőit hódíthatjuk meg, de számítógép nélkül is használható. A játékban egyébként 32 lecke és 18 valós sípálya lemodellezet változata található meg.
Most pedig nagylevegő. A szoba-sí ára €1750 (közel fél millió Ft), amiből azért tisztes sí cuccot finanszírozhatunk meg és még egy hosszúhétvége is belefér sógoréknál.